Dormy Business

Promotion

{{cart.getSubTotal() | currency: 'kr': 0}} {{cart.getPrivateText()}}
laddar

Om Oss

Vilka är vi?

Dormy Promotion är en säljenhet med golfrelaterade profilprodukter som drivs och ägs av Dormy Golf & Fashion AB. Inför 2017 så har vi gjort en namnändring. Vi har sedan starten haft namnet Dormy Business men har nu vi gjort en förändring av namnet för att tydliggöra att vi gärna hjälper till att marknadsföra ert varumärke med attraktiva golfartiklar och hitta profillösningar till alla varianter av verksamheter oavsett om det är kompisgäng, föreningar, klubbar etc. Med kunden i fokus jobbar Dormy Promotion med att erbjuda profilerade golfartiklar. Vår säljenhet är webbaserad men du kan naturligtvis få hjälp av våra säljare i Dormys varuhus eller kontakta oss direkt på Dormy Promotion. Vi är lokaliserade på Dormys nybyggda huvudkontor som ligger i södra Örebro.

Affärsidé

Med ett brett sortiment erbjuder vi profilerade golfartiklar till stora och små företag, klubbar och privatpersoner. I samråd med kunden skräddarsyr vi genomtänkta lösningar efter behov.

Sortiment

Vi jobbar med golfbranschens ledande leverantörer för att ni ska kunna sätta er logo på starka varumärken. Skulle ni mot förmodan sakna något i vårt sortiment, så ökar vi gärna vårt utbud för er skull.

Referenser
Företagsuppgifter

Salamandervägen 29
702 36 Örebro

Tel: 0200-75 11 75
Fax: 0200-75 11 75
promotion@dormy.se

Organisationsnummer: 556486-7637
VAT: